Gids voor St. Simons Island (2023)

De grootste van de Gouden Eilanden,St. Simons-eilandis een vriendelijk en gastvrij eiland met kilometerslange zonnige stranden, eindeloze activiteiten en een rijke geschiedenis. Wandel door het geliefde Pier Village van het eiland en geniet van het adembenemende uitzicht op de St. Simons Sound, de vuurtoren en tientallen lokale restaurants en winkels. Ontdek het legendarische verleden van St. Simons tijdens een bezoek aan iconische en pittoreske historische bezienswaardigheden die overal op het eiland zijn weggestopt. Trakteer uzelf op heerlijke, lokale zeevruchten na een ontspannende dag fietsen, golfen of verkennen tijdens een rondleiding.

Dingen om te doen

Stranden

Of het nu gaat om een ​​rustige wandeling bij zonsopgang, een zonnige middag om zandkastelen te bouwen of om 's nachts naar de sterren te kijken, de stranden van St. Simons zijn een must-see. Gould's Inlet is een favoriet voor het spotten van uniek kustleven. Het East Beach is favoriet en alle stranden van het eiland zijn huisdiervriendelijk.

Gids voor St. Simons Island (1)

Vuurtorenmuseum St. Simons

Als een van de slechts vijf overgebleven lichtmasten in de staat,Vuurtorenmuseum St. Simonsis gerestaureerd met zijn originele Fresnel-lens. Het blijft een navigatiehulpmiddel voor inkomende schepen. Bezoekers kunnen de 129 treden naar de top beklimmen en door het museum dwalen in de Keeper's Quarters, die de geschiedenis van de vuurtoren beschrijft.

Gids voor St. Simons Island (2)

Cannon's Point behouden

Cannon's Point behoudenis een 600 hectare grote groene ruimte aan de noordkant van het eiland met inheemse soorten, maritieme bossen en kilometers moeras verbonden met de Altamaha River Delta. Er zijn artefacten gevonden die dateren uit 2500 v.Chr.

Gids voor St. Simons Island (3)

Thuisfrontmuseum Tweede Wereldoorlog

DeThuisfrontmuseum Tweede Wereldoorlogricht zich op de geschiedenis van het eiland als locatie van een kustwachtstation tijdens de Tweede Wereldoorlog. De interactieve exposities zijn ondergebracht in het station dat vanaf 1937 door de militairen werd gebruikt.

Fiets paden

Er zijn meer dan 20 mijl aan verharde fietspaden op St. Simons, waarvan er vele u naar verschillende geliefde restaurants, attracties en historische bezienswaardigheden brengen. Leen een fiets bij een van de winkels in de stad of neem je eigen fiets mee.

Gids voor St. Simons Island (4)

St. Simons Island Boomgeesten

Vind alleSt. Simons Island Boomgeesten, een aantal eiken met grillige gezichten erin gekerfd. Ze zijn in de jaren 80 uitgehouwen door kunstenaar Keith Jennings, geïnspireerd door de mythologie en overlevering rond lokale zeelieden. Het welkomstcentrum van Golden Isles heeft een kaart waarop staat waar u ze kunt zien.

Gids voor St. Simons Island (5)

Christ Church, Frederica

Op de site vanChrist Church, Frederica, hielp John Wesley uit Engeland bij de oprichting van de Methodistenkerk. De eerste kerk van het met eiken omzoomde gebied werd gebouwd in 1820, maar werd beschadigd tijdens de burgeroorlog. Het huidige gebouw is gebouwd in 1884 en staat open voor rondleidingen. Op het terrein liggen de graven van beroemde Georgiërs zoals Eugenia Price.

Gids voor St. Simons Island (6)

Fort Frederica Nationaal Monument

Fort Frederica Nationaal Monumentis een koloniale site die dateert uit de 18e eeuw, waar een grens werd vastgesteld tussen de Britten in South Carolina en de Spanjaarden in Florida. Het fort werd in 1736 gesticht door James Oglethorpe. De Spanjaarden werden gedwarsboomd en het garnizoen werd ontbonden, maar het blijft een archeologische vindplaats, beschermd door de National Park Service.

Gids voor St. Simons Island (7)

Avenue van de Eiken

De iconischeAvenue van de Eikendat de ingang van de Sea Island Golf Club markeert, is een van de mooiste bezienswaardigheden van het eiland. Een populaire foto-achtergrond voor bruiloften, speciale evenementen en familiefoto's, deze majestueuze bomen werden voor het eerst geplant door Anne Page King. Iedereen is welkom om de Avenue of the Oaks te bezoeken, maar de toegang buiten de poort is beperkt tot gasten en leden van Sea Island.

Vind meer dingen om te doen op St. Simons Island

Verblijfplaatsen

Gids voor St. Simons Island (8)

King en Prince Beach & Golf Resort

De historischeheeft kamers met uitzicht op de oceaan, patio's en balkons. Ze hebben ook huizen en villa's met meerdere kamers, vijf zwembaden aan de oceaan, twee tennisbanen, massages, een golfbaan en een restaurant met het enige restaurant aan de oceaan van het eiland.

Dorpsherberg & Pub

Talloze publicaties hebben de, genesteld in levende eiken nabij het historische dorp. De herberg in jaren 30-stijl beschikt over uniek ingerichte kamers. Er is ook een huisje, een Engelse pub en dagelijks een continentaal ontbijt op de veranda.

Gids voor St. Simons Island (9)

Home2-suites

Home2-suites, beschikt over alle suitekamers met aparte woonruimtes, complete keukens, slaapbanken en werkruimtes. Gasten hebben ook toegang tot gratis WiFi, een gratis dagelijks ontbijt, een businesscentrum, een fitnesscentrum, wasfaciliteiten, een buitenzwembad en buitengrills. Ze zijn ook huisdiervriendelijk.

Strachan koetshuis

Stap terug in de tijd bij deStrachan koetshuis, een gezellige ruimte die plaats biedt aan maximaal 16 personen. Ze hebben een eigen zwembad, een hot tub, een buitendouche, een woon- en eetgedeelte en een professionele keuken. Gasten hebben ook toegang tot gratis WiFi en een bibliotheek met strandlezingen.

De Grijze Uilenherberg

De Grijze Uilenherbergbiedt vijf suites met eigen badkamers. Geniet van een dagelijks ontbijt, high tea in de middag en 's avonds een wijn- en kaasuurtje. Het beste van alles is dat het op korte loopafstand van het strand, de vuurtoren en het dorp ligt.

Gids voor St. Simons Island (10)

De herberg op Sea Island

De herberg op Sea Islandligt op St. Simons maar voelt aan als een eiland op zich. Met midden geprijsde accommodaties hebben gasten toegang tot de voorzieningen van het resort, waaronder drie kampioenschapsgolfbanen, de restaurants aan hetKlooster, en de bekroonde spa.

Vakantiewoningen in Hodnett Cooper

Ontspan in je eigen ruimte metVakantiewoningen in Hodnett Cooper, die u kan helpen bij het vinden van de juiste ruimte voor uw groep. Het bedrijf heeft meer dan 400 huurwoningen en appartementen in haar inventaris.

Vind meer accommodaties op St. Simons Island

Plaatsen om te eten

Voor zo'n klein eiland is er geen tekort aan heerlijke plekken om te eten op St. Simons Island.

Gids voor St. Simons Island (11)

Georgische zeegrill

Georgische zeegrillgeopend in 1997 in de buurt van de pier en staat bekend om zijn zeevruchten. Ze zijn dagelijks geopend voor het diner in hun grote eetzaal, maar ze hebben ook een wijnbar en een gewone bar. Reserveren wordt aanbevolen.

Gids voor St. Simons Island (12)

Traceer ons

Breng je vrienden en familie meeTraceer ons, het beste Italiaanse restaurant van het eiland. Het buurtrestaurant heeft een steenoven die wordt gebruikt om de perfecte pizza's te maken, samen met menu-highlights zoals spaghetti, lasagne en andere Italiaanse gerechten.

Zeevruchtenrestaurant Iguana

Als u op zoek bent naar wilde Georgia-garnalen, hoeft u niet verder te zoekenZeevruchtenrestaurant Iguana. Het op het eiland geïnspireerde eetcafé in het historische Pier Village heeft een gevarieerd menu, maar bespaar ruimte voor gratis softijs als toetje.

Golden Isles Olijfolie Wijnbar

Deels winkel en deels restaurant,Golden Isles Olijfolie Wijnbarbij Redfern Village is een essentiële stop voor thuiskoks en fijnproevers. Ze hebben meer dan 60 smaken geïnfuseerde olijfolie en balsamico-azijn, maar ook kazen, vleeswaren, pesto's en tapenades. De wijnbar heeft een menu met lichte hapjes en biedt wijnproeverijen.

Palmer's Village Café

Vijfsterrenchef John Belechak staat aan het roer vanPalmer's Village Café, een gemoedelijke eetgelegenheid met gerechten uit de zuidelijke kust. Het restaurant is doordeweeks geopend voor ontbijt en lunch en in het weekend voor diner.

Portiek

Portiekserveert allerlei zuidelijke gerechten, maar staat bekend om de hete kip in Nashville-stijl, meerval en wilde Georgia-garnalen. Koel af met een van hun drankjes zoals ambachtelijk bier, wijn en frose (frozen rose).

Gids voor St. Simons Island (13)

Southern Soul-barbecue

Uitgeroepen tot een van de beste barbecuerestaurants van het land,Southern Soul-barbecueis een essentiële stop, met meer dan 12 uur gerookt varkensvlees, kalkoen en borst. Bespaar niet op de vier zelfgemaakte sauzen en bijgerechten zoals hoppin john, boerenkool en Brunswick-stoofpot.

Vind meer restaurants op St. Simons Island

Evenementen

Er is altijd wat te beleven op St. Simons Island.

Gids voor St. Simons Island (14)

Georgia Sea Islands-festival

DeGeorgia Sea Islands-festivalin juni viert de Afro-Amerikaanse muzikale tradities, ambachten en eten van de barrière-eilanden. De Georgia Sea Island Singers treden op en zijn al sinds 1977 een hoogtepunt.

Zonneschijn festival

Vier de vierde julimet het jaarlijkse St. Simons Island Sunshine Festival in Pier Village. Het evenement is al meer dan 60 jaar een traditie en omvat vuurwerk, een kunst- en handwerkshow, een 5K en funrun en andere gezinsvriendelijke festiviteiten.

Gids voor St. Simons Island (15)

De RSM-klassieker

Golfliefhebbers komen massaal naar het eilandDe RSM-klassieker, die in 2010 deelnam aan de PGA Tour. Het evenement in november, gehouden op de Seaside Course van de Sea Island Golf Club, zamelt ook geld in voor lokale goede doelen. Kom kijken waarom het een favoriet was van golflegende Bobby Jones uit Georgia.

Vind meer evenementen op St. Simons Island

Zie hoe anderen St. Simons Island ervaren

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated: 28/11/2023

Views: 6003

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.